Blogg

Satsa på guld istället kanske?


skrivet den 16 maj av Smilla, klockan:22:14
Tycker det är lite skrämmande med det som håller på att hända med USA,s ekonomi, inte så att jag menar så mycket för amerikanernas skull utan för hela världen. Under grymt många år har ju den amerikanska ekonomin setts som det stabilaste och starkaste vi har i världen. Det är ju också landet som influerat hela västvärlden och tom en del utanför och nu är det landet av alla på väg att gå käpprätt åt helvete.Dollarn har ju också under mycket lång tid vart det starkaste valutamedlet vi haft och den valuta mer ell mindre hela världen använt vid ”trygga” affärer. Nu är statsskulden på väg rätt upp i taket.http://www.expressen.se/ekonomi/1.2438200/usa-skuld-slar-i-taket Tycker som sagt var att det är lite skrämmande, snart får vi väl handla med guld istället när man vill ha en trygg valuta. Guld känns väl som det enda riktigt stabila idag. På tal om guld, jag fyllde år häromdagen och min kära sambo hade köpt et helt underbart graverat halsband åt mig. Kan inte minnas när jag senast blivit så glad, ska försöka ta ett kort och lägga ut på det sen. Mindre roligt var att det plötsligt mitt i födelsedagsfirandet blev stopp i avloppet så mitt i kalaset fick jag stå och rensa avlopp, hur kul och fräscht kändes det på en skala då?Men det är väl sånt som händer ( även om jag inte riktigt kan förstå varför det alltid ska envisas med att hända just mig, alltså inte det med avloppet men en massa liknande incidenter). 

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt