Blogg

Bilstyling och dyr cykel


skrivet den 09 jun av Smilla, klockan:00:42

Bilstyling är ju ganska poppis idag igen, inte minst hos yngre killar som lägger ganska mycket på att pimpa upp sina bilar. Har ett par st i bekantskapskretsen som gjort detta lite för bra, så bra att kortet rykt när de vart ute och premiärkört i lite för bra hastighet.Lillsyrran till en av dessa killar var avis under tiden bro

rsan höll på och ville vara med på ett hörn hon också, det var hon på så sätt att hon pimpade upp sin cykel samtidigt som han höll på med sin bil, cykel blev verkligen urfrän men hon hade iaf lite mer tur än vad en stackars 17 åring hade.Han blev nämligen tagen för fortkörning när han cyklade i 54 km i timmen.Tänk jag visste inte ens om att det fanns hastighetsbegränsningar för cyklar
http://www.expressen.se/nyheter/1.2462310/17-aring-cyklade-58-km-h-akte-fast 

Egentligen kanske det inte alls är en dum idé med tanke på hur ofantligt många korkbollar det far omkring på cykel vid den här årstiden, förvånande många utan att vare sig vara medvetna om att de faktiskt har en klocka eller ett huvud som kan spricka (i och för sig så kanske de helt enkelt inte har så förbannat mycket att spräcka då men i alla fall).
Ibland till och med vuxna människor som förmodligen även i många fall har körkort som i samma sekund de sätter sig på en cykel blir rena rama kemikaze dårarna.
Far ut rakt framför bilar, mejjar  nästan ner fotgängare, kryssar sig fram i trafiken osv osv osv. För att inte tala om alla de ägghuvuden till tävlingscyklister som ska envisas med att (gärna i bredd dessutom) cykla mitt i vägen på vanliga smala vägar när det samtidigt finns breda fina cykelväger precis brevid!


Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt