Blogg

Årets julkort kanske


skrivet den 03 maj av Smilla, klockan:11:25
 Tycker det är lite makabert att publicera foton på en svårt misshandlads och död människa även om det så är Usama Bin Laden, det känns verkligen inte ok för mig.

Visst har det enormt nyhetsvärde att han är död, och det tycker jag också är helt rätt att skriva en massa om men varför publicera dessa foton?

 

Det är inte ens fastställt att det verkligen är Bin Laden, tycker det var starkt av Expressen att först inte publicera
http://www.expressen.se/nyheter/1.2422053/expressen-tveksam-till-bilden-alla-visar

 

Vad vill man uppnå med foton som dessa, ska det bli årets julkort i USA eller?

 

Man kan ju undra lite, det är för mig ungefär samma makabra synsätt som förr ( eller fortfarande i vissa länder ) där det var en familjehappening att gå och se på när brottslingar blev avrättade. Jisses, varför vill man se dylika ting?

Förstår det verklige inte, och det är inte så mycket av respekt för de döda jag menar utan mer varför i hela fridens namn man är intresserad. Samma sak med svåra bilolyckor eller andra olyckor där en massa nyfikna vill/ska fram för att se varenda liten blodig detalj.

 

Men men alla är vi olika och tur är väl det.

Kanske jag som är på allmänt dåligt humör redan innan eftersom jag sitter och väntar på att en spolbil ska komma, behovet av avloppsrensning har liksom blivit rätt påtagligt och kan inte skjutas upp längre. Bläh, det är verkligen en av nackdelarna med att bo i hus och jag är alldeles för känslig för sånt alltså.


Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt